Pretražite našu stranicu

  
U novoizgrađenom Tehno parku Garešnica u Poduzetničkoj zoni Kapelica, 27. svibnja 2019. godine održana je završna konferencija projekta Izgradnja i opremanje Tehno parka Garešnica financiranog u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.. Konferenciji su prisustvovali predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, Grada Garešnice, partnerskih i suradničkih organizacija – Poduzetničkog inkubatora BIOS, Lokalne razvojne agencije - Poduzetnički centar Garešnica i Regionalne razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije, poduzeća AB gradnja d.o.o i SO-RA ING d.o.o te ostali uvaženi uzvanici.

Okupljenima su se obratili državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac i gradonačelnik Grada Garešnice Josip Bilandžija. Aktivnosti i rezultate projekta predstavila je voditeljica projekta Ana Rajčević iz LRA - Poduzetnički centar Garešnica.

Za uređenje interijera i okrjepu uzvanika pobrinuli su se Cvjetni salon Elite i Ugostiteljski obrt Kod Bake. Konferenciju su medijski popratili Krugoval 93,1 MHz i Hrvatska radiotelevizija.