Pretražite našu stranicu

  

Read the latest TPG news

News, events, public calls, tenders


Novosti
01 February 2021

NOVI STANARI TEHNO PARKA – TVRTKA THE DESIGN PLAN D.O.O

Čestitamo novim stanarima Tehno parka u Poduzetničkoj zoni Kapelica-tvrtki The design Plan d.o.o. na potpisu ugovora o najmu poslovnog prostora. Želimo im puno uspjeha u radu!


The design plan d.o.o. tvrtka je iz područja projektiranja, stručnog nadzora i pružanja konzalting usluga na području arhitekture, graditeljstva i zaštite okoliša.

Hits: 329
Novosti
07 January 2021

POTPISIVANJE UGOVORA O DODJELI BESPOVRATNIH POTPORA PODUZETNICIMA, OBRTNICIMA I POLJOPRIVREDNICIMA S PODRUČJA GRADA GAREŠNICE

Gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija nedavno je potpisao ugovore o dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji su se javili na javni poziv Grada i ispunili sve propisane uvjete za dodjelu sredstava. Riječ je 76 potpora od kojih su osam ostvarili poljoprivrednici za razvoj voćarstva, vinogradarstva i povrtlarstva, dok su ostale potpore dobili poduzetnici i obrtnici i to njih sedam za osnivanje novih obrta i poduzeća, a ostali za sufinanciranje nabavke strojeva i opreme.

- Grad Garešnica želi biti podrška svim našim poduzetnicima i obrtnicima, a to smo pokazali i kroz dodjelu ovih potpora i kroz sve mjere kojima smo im olakšali poslovanje u vrijeme koronakrize. Za nabavku strojeva i opreme isplatili smo 426 tisuća kuna, za osnivanje novih poduzeća i obrta 31 tisuću kuna te za poljoprivredu 56 tisuća kuna. Cilj ovih potpora je jačanje konkurentnosti postojećih poduzeća, ali i motiviranje novih poduzetnika da se odvaže i pokrenu posao u Garešnici. Sa sigurnošću mogu reći da ove gradske potpore daju rezultate jer imamo sve više mladih ljudi koji otvaraju vlastite obrte i tvrtke – istaknuo je tom prigodom gradonačelnik Josip Bilandžija.

Gradska je uprava novim krugom potpora za malo i srednje gospodarstvo ispunila obećanje i ostvarila kontinuitet u isplatama potpora koje se ostvaruju već četvrtu godinu za redom. Ispunjeno je i obećanje o povećanju ukupnog iznosa za potpore koji je u odnosu na prošlu godinu porastao nešto više od 170 tisuća kuna. Za osnivanje novih obrta i poduzeća maksimalni iznos potpore iznosi pet tisuća kuna, a za nabavku opreme i strojeva kao i za poljoprivrednike najviše 10 tisuća kuna.
Hits: 304
Novosti
03 January 2021

TVRTKA IDOLL D.O.O. NOVI JE STANAR TEHNO PARKA

Čestitamo novim stanarima Tehno parka u poduzetničkoj zoni Kapelica- novoosnovanoj tvrtki Idoll d.o.o. na potpisu ugovora o najmu poslovnog prostora. Želimo im puno uspjeha u radu!

Tvrtka Idoll d.o.o. osnovana je 2019. godine, a bavi se savjetovanjem u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Hits: 369


PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ

TEHNO PARK GAREŠNICA

PROJECT: CONSTRUCTION AND EQUIPMENT
GENERAL OBJECTIVE OF THE PROJECT
To raise the level of competitiveness of companies in the northeast part of Moslavina, based on the "smart" specialization of the region and raise the competencies of the population, and to launch sustainable economic growth, a positive entrepreneurial climate and employment growth in the wider area of ​​Garešnica (Bjelovar-Bilogora County), with a focus on high value-added activities .


TPG BanerTotem -PDF
Total project amount /kn 21.487.471,88
the amount of the eu grant / kn 19.791.539,45
Start of project implementation 01.09.2017.
End of a project 01.06.2019.

Meet Our Professional Team

They are here for you to help you with your new business ideas!
Josip Bilandžija, dipl.ing.šum. Gradonačelnik Garešnice gradonacelnik@garesnica.hr
Ana Rajčević, dipl.oec.

Voditeljica projekta TPG ana@pc-garesnica.hr
Ana-Marija Župančić, mag.rel.int.et.dipl. Direktorica PC Garešnica anamarija@pc-garesnica.hr
TP Garešnica

Direktor/ica TP Garešnica info@tehnoparkgaresnica.hr