Pretražite našu stranicu

  

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju ciklus radionica na temu Mala škola poduzetništva za žene "Osnovni modul" radionice će se održati online, od 03. do 24. veljače 2021. godine, a obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se zbog još uvijek aktualne epidemiološke situacije održati online putem aplikacije ZOOM i to sljedeće dane:

1. dan: 03. veljače 2021.
2. dan: 10. veljače 2021.
3. dan: 17. veljače 2021.
4. dan: 24. veljače 2021.

CILJ ovih radionica je pružiti budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje će se tek upustiti u svijet poduzetništva, dobit će pregled informacija i praktičnih savjeta koje su im potrebne za tako veliki korak.

Predavačice na radionicama su također i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva, iza sebe imaju zavidno iskustvo poslovanja koje će na zanimljiv način podijeliti sa polaznicama.

PRIJAVE najkasnije do 28. siječnja 2021. godine (PRIJAVNICA) https://www.hgk.hr/otvorene-prijave-za-buduce-poduzetnice...


Zbog ograničenog broja mjesta, mole se sve zainteresirane polaznice da što ranije pošalju svoju prijavu, a registracija sudionica obavljat će se sukladno redoslijedu zaprimanja prijavnica. Potvrda sudjelovanja stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih. Žene koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome!